24.4.2017

FIRST ONE

Moikka kaikille! Mun nimi on Iida ja ajattelin nyt pistää vaihtariblogini pystyyn. Oon kirjoittanut yksityistä blogia jo pidemmän aikaa, mutta nyt uskaltauduin julkaisemaan tämän. Tervetuloa :)

Kesällä Helsingissä <3

Oon siis lähdössä vaihtoon elokuussa 2017 Yhdysvaltoihin. Sen tarkempia sijoitustietoja ei mulla vielä ole, mutta saan toivottavasti tietää ne pian! Mun vaihtojärjestö on YFU.

Oon 16-vuotias ja asun Jyväskylässä. Mun intohimo on valokuvaus, ja luultavasti täällä blogissa tulee näkymään jonkin verran mun kuvia. Pääasiassa kuitenkin postailen niitä Instagramin (@iidaspics) puolelle. Muita mun harrastuksia on mm. salitreeni ja ratsastus.

Tätä blogia on tervetulleita lukemaan niin tutut kuin tuntemattomatkin. Eniten tää ehkä toimii mulle itelleni päiväkirjana, mutta toivon että tästä olisi hyötyä myös tuleville vaihtareille. Ainakaan ite en tietäis missä olisin, jos en olisi saanut lukea vaihtariblogeja ennen lähtöä ;). Tänne on siis tarkoitus kirjotella fiiliksiä, kertoa kuulumisia ja laitella kuvia mun vaihtovuoden aikana (jos se lähtö nyt ikinä sieltä koittaa...).

Yritän kirjoitella tuun kirjoittelemaan tänne ahkerasti, joten pysykää kuulolla! Niin ja tsekatkaa myös mun personal Instagram: @elviiraiida

Toivottavasti tykkäätte! :)

Iida

PS. Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti