14.5.2017

MILLOIN JOTAIN TAPAHTUU?

En tiedä kuinka monta päivää lähtöön on, mutta luultavasti niitä on alle sata. Hurjaa. Tosin musta tuntuu, että kaikkien muiden vaihtareiden vaihtojutut etenee ja ne on niin lähdössä, lentoliput printattu ja host perheen kanssa suunnitelmat valmiina, mutta mä vaan odotan. Odotan edelleen, niinkuin olen jo joulukuusta asti odottanut, että jotain tapahtuu. Päivitän sähköpostia koko ajan, käyn tsekkaamassa Yfu Usan sivut melkein joka päivä, että olisiko mun kuva jo hävinnyt sieltä. Se tarkoittaisi, että joku perhe on varannut mut. Mutta ei. Musta tuntuu koko ajan vähän siltä, etten olis tavallaan oikeasti lähdössä, kun en yhtään tiedä minne ja milloin oon menossa. Vähän raastavaa... Ja samalla tiedän, että nyt on vasta toukokuu, sijoitustietojen tuleminen voi mennä jopa elokuulle, lähtöpäivä tulee aikaisintaan joskus juhannuksena eikä mun tiedot ole vielä mitenkään erityisen myöhässä. Nyt pitäisi vaan ottaa iisisti eikä ajatella lähtöä liikaa. En vain jaksaisi odottaa.

Ensi viikonloppuna, kuten olen jo kertonutkin, kuitenkin tapahtuu jotain. Mä nimittäin tapaan kaikki ensi syksynä lähdössä olevat YFU-vaihtarit ja saan kaikkea hyödyllistä tietoa ja muuta hauskaa YFU:n lähtövalmennusleirillä Virroilla. Ja saan viimeinkin sen kauan odotetun YFU-hupparin! Aion pitää sitä kyllä sitten joka päivä kun sen saan :D


Just nyt mulla on tuhat ja yksi asiaa hoidettavana, koska ensi viikolla on sekä yökoulu että se valmennusviikonloppu, eikä silloin kerkeä tekemään mitään kouluhommia. Joten nyt mun täytyy rientää takaisin niiden pariin. Laters! 

Iida

PS. Oon nyt kovasti yrittänyt löytää muiden nyt lähdössä olevien vaihtareiden blogeja, mutta en ole vielä oikein löytänyt. Mä kuitenkin tiedän, että niitä on jo avattu, joten jos tiedät jonkun 2017-2018 vaihtoon lähdössä olevan vaihtarin blogin tai sulla on sellainen, linkkaa se ihmeessä alle! :)

3 kommenttia:

 1. Kiva blogi sulla! Lähden kans vaihto-oppilaaksi USA:han 2017-2018
  https://paraweee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jee käyn tsekkaamassa sun blogin myös :)

   Poista
 2. annasadventureinusa.blogspot.fi :D

  VastaaPoista