9.6.2017

KESÄLOMA

Jee! Se ois kesäloma, ai että! Oon kyllä niin loman tarpeessa. Tänä kesänä mä aion ottaa kaiken irti Suomesta (ja yrittää mahdollisimman vähän ajatella lähtöä). Aion nähdä kavereita paljon, tehdä pieniä reissuja, toteuttaa juttuja mitkä on pitänyt jo pitkään toteuttaa, mennä hyvällä ja rennolla fiiliksellä. Koska mulla on enää tää kesä täällä, mä haluun tehdä siitä ihan mahtavan! Oon niin innoissani.

Tässä muutamia juttuja mun tän vuoden Summer bucket listiltä!

Käy ratsastamassa. Vähintään yksi maastoretki pitää ujuttaa kesään! <3

Pidä monet ihanat kuvaukset. Tätä ei oo tullut tehtyä nyt pitkään aikaan, kun on ollut niin paljon kaikkia koulujuttuja, kylmää ja pimeää eikä oikein tilaa uusille ideoille ja kuvausinspikselle. Mutta nyt kesän tultua en taas malta odottaa että pääsen kameran taakse. Mun pää on jo ihan täynnä ideoita tuleviin kuvauksiin, joita mä haluun pitää tänä kesänä monta!!

Nauti kesäisestä Helsingistä. Haluun käydä kesällä ainakin kerran Helsingissä, koska se on niin kiva kaupunki eikä ees kaukana. Kuvia, kivoja ravintoloita, vähän shoppailua, ehkä vähän kulttuuria... ei oo yleensä tullut kesäisin Helsingissä käytyä, joten kiva siksikin!

Kuvat viime kesältä

Opettele tekemään karjalanpiirakoita. Tän mä haluun osata, kun lähden Jenkkeihin, että voin sit siellä näyttää mitä me täällä Suomessa syödään. Sitä paitsi itse tehdyt karjalanpiirakat on parhaita!

Ruisrock. En oo koskaan aiemmin käynyt missään festareilla, mutta tänä kesänä ajattelin. Eeeeeen maaalta oooottaaaaa.

Kokeile olla vegaani. En usko että vegaanius olisi edes kovin vaikeaa, en oo vaan koskaan oikein kunnolla tutustunut täysin vegaanisiin tuotteisiin, kuten ja kasvimaitoihin ja -juustoihin. Tänä kesänä ajattelin kuitenkin vaikka viikon ajan tehdä pelkästään vegaaniruokia, ihan vain mielenkiinnosta. :)

Tärkeintä tänä kesänä on nähdä ja viettää aikaa kaikkien niiden ihmisten kanssa, joiden kanssa on kivaa. Ottaa ilo irti kaikesta mahdollisesta. Tehdä kaikki, mitä haluan, että olen sitten valmis syksyllä jättämään tämän kaiken ja suuntaamaan katseen uusia seikkailuja kohti.

See ya!
– Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti