9.7.2017

GETTING EXCITED

Mun kiireinen reissukesä on lähtenyt käyntiin ja en oo juurikaan kotona ollut, siksi ei musta ole täälläkään kuulunut. Mutta mä oon saanut tietää mun lähtöpäivän! Se on 23.8. (tosin voi vielä muuttua, koska mulla ei edelleenkään ole perhettä), eli nyt siihen on 45 päivää. Huiii! 

Ensi viikolla tapahtuu paljon. Käyn kahteen otteeseen Helsingissä, ekaks vaan huvin vuoksi pari päivää ja sitten perjantaina mulla on siellä viisumihaastattelu. Oon nyt kovasti yrittänyt olla jännittämättä sitä, kun kaikki muut vaihtarit on sanoneet että siellä pääasiassa vaan istuskellaan ja odotellaan. Silti kuumottaa vähäsen, mutta ei se mitään. Ensi viikolla on myös minun ja siskoni Annan yhteiset läksiäiset, mistä oon niiin innoissani! Tuntuu kyllä vähän hassulta järjestää ne jo tässä vaiheessa, kun lähtöön on vielä niin kauan aikaa eikä oo vielä yhtään haikea lähtemisfiilis. Mutta tää oli nyt ainut mahdollisuus, kun meillä on niin paljon kaikkia suunnitelmia loppukesäksi. 

Tukholman kukkatorilla <3

Tilasin myös jo Suomen- ja Usan liput Flagshop.fi:stä, lähinnä läksiäisten kuvien ottoa varten. :D No ei, kyllä mä otan ainakin sen Suomen lipun sit Amerikkaan mukaan myös että siellä voin edustaa Suomea kuvissa tarpeen tullen, haha. 

Ekat tuliaisetkin on jo ostettu! En viitsi vielä näyttää mitä ostin, jos vaikka joskus mun tuleva hostperhe sattuis lukemaan tätä blogia ennen kun ehdin antaa ne tuliaiset, mutta pari nättiä Suomea hyvinedustavaa keittiöjuttua ostin yhdestä söpöstä sisustuskaupasta. Ajattelin, että niitä nyt ainakin joka kodissa tarvitaan. :)

Muuta ei kai nyt vaihdon suhteen ole tapahtunut. Sijoitustietojen odottelu jatkuu... en olis kyllä maaliskuussa arvannut, että vielä heinäkuussakin olen täysin vailla mitään tietoja sitä mikä mua odottaa, haha. Tää on kyllä aika jännä tunne, kun lasket päiviä ihan innoissaan johonkin, mistä et tiedä yhtään mitään... Yritän kovasti olla ajattelematta lähtöä, mutta no, se on erittäin vaikeaa. 

PS. En saanut lippuja Ruissiin, kyllä harmitti. Ens vuonna sitten! Ja Tukholma oli ihana!

– Iida

2 kommenttia:

 1. Moi!
  Sulla on tosi kiva blogi, liityin lukijaksi :D.
  Mä oon lähössä Kanadaan YFU:n kautta elokuun vika päivä, ja aloitin tossa pari päivää sitten blogin ( canadanadventure.blogspot.com ) jos kiinnostaa lukea mun tulevasta vuodesta😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! Hei kivaa, mä ehkä muistankin sut sieltä lähtövalmennuksesta! Käyn tsekkaamassa sunkin blogin :)

   Poista