4.8.2017

ALMOST READY


Mulla on just nyt niin hyvä fiilis, ettette voi uskoakaan. Oon niin valmis lähtemään, ja samaan aikaan jaksan aivan hyvin vielä odottaa omaa vuoroani astua koneeseen. On vielä monta kivaa juttua tulossa täällä Suomessa ennen lähtöä, mut toisaalta on ihan mahtavaa päästä lähtemään. Mä haluun jo mennä! Kuulostaa varmaan sekavalta, mutta just siltä mustakin nyt tuntuu. Hdsobylögsrabstöen!!!

Postauksen kuvituksena vähän kuvia, mitä otettiin mun siskon kanssa mökillä pari päivää sitten.  Musta näistä tuli kivoja! :) 

Kannattaa muuten klikata kuvat isommiksi, niin näkyvät tarkempina.

Vaikka lähtöön on vielä 19 päivää, mä aloitin eilen jo vähän miettimään pakkaamista. Etsin netistä valmiin pakkauslistan (täältä) ja aloin miettimään, mitä pitää vielä ostaa, mitä vaatteita otan mukaan ja mitä kaikkea turhaa jätän laukusta pois. Mähän siis inhoan pakkaamista ja jätän sen aina ihan viime tinkaan, enkä tiiä miks mä sit tällä kertaa alotin näin ajoissa, mut ihan sama. Näin miljoonatta kertaa, oon vaan niin innoissani.

Enää 19 päivää siis jäljellä. Aion vielä ostaa loput tuliaiset, olla mahdollisimman paljon kavereiden kanssa, käydä ratsastamassa, hoidella kaikki viimeisetkin YFU:n paperijutut kuntoon, käydä koululla moikkailemassa kavereita ja nauttia viimeisistä hetkistä Suomessa. Yritän olla unohtumatta sohvalle tuijottamaan Netflixiä koko päiväksi, vaikka kaikki muut ovatkin koulussa tai töissä :D Mä en oo koskaan oikeastaan ollut tai tehnyt mitään yksin, koska mulla on kaksossisko joka on ollut lähes aina samassa paikassa kuin minäkin. Eli siis äkillisen yksinolemisen yllättäessä riski vetelehtimiseen on suuri... En mä vaan osaa tehdä asioita yksin. Mutta nyt on todellakin korkea aika opetella, koska vaihtarina tälläisiä hetkiä tulee ihan varmasti! Joten joo, täytyy keksiä jotain. Mutta silti, jos siellä on esim. muita yksinäisiä lähtöään odottelevia vaihtareita, niin mua saa pyytää seuraksi ihan millon vaan :) 

Tällästä tällä kertaa! Ei mulla muuta, kuin että hyvä fiilis nyt. Wohoo!

– Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti