3.8.2017

VIHDOINKIN

Nyt se on tapahtunut! Sain mun sijoitustiedot myöhään viime viikon perjantai-iltana. Olin juuri silloin Pietarissa, Venäjällä isäni sukulaisen häissä (venäläiset häät oli muuten ihan mahtava kokemus!) ja olin illalla hotellihuoneessa aivan väsyneenä menossa suihkuun, kun siskoni alkoi huutaa "IIDA! SUN SIJOITUSTIEDOT ON TULLEET!!!!!". Olin ihan että mitä ihmettä tapahtuu. Sanonta "sijoitustiedot tulee juuri silloin kun niitä vähiten odottaa" piti paikkansa – sinä iltana sijoitustiedot eivät olleet käyneet mielessäkään. Kun sitten sain sen äidille tulleen sähköpostin auki, näin, että määränpään kohdalla luki......Michigan!!! Kaupunki on noin 100 000 asukkaan kokoinen Ann Arbor, joka on host momin sanojen mukaan erittäin turvallinen mutta vilkas kaupunki, sillä siellä on paljon opiskelijoita. Ann Arborissa sijaitsee nimittäin kuuluisa Michiganin yliopisto. Kaupungissa on kuulemma paljon puistoja ja se on tunnettu hedelmätarhoistaan. Katselin jo vähän Googlen streetviewillä paikkoja, siellä näytti niin kauniilta! Myös mun kotikatu on tosi nätin näköinen! Mun koti näytti sijaitsevan aika kivan lyhyen matkan päässä keskustasta. Tää paikka kuulostaa mun mielestä tosi ihanalta, just sellaiselta kuin (vähän salaa) toivoinkin.

University of Michigan

Kouluni tulee olemaan Pioneer High school (koulun sivuille tästä). Sen värit ovat violetti ja valkoinen. En oikein tiedä vielä paljon mitään siitä, mutta aika paljon eri harrastusmahdollisuuksia siellä näytti olevan – cross countryä ainakin. Koulun orkesteri on kuulemma tosi menestynyt ja  upea. Kerron koulusta lisää sitten kun saan enemmän tietoja. Se näyttää aika hienolta, vai mitä? (kuva alla)


Ann Arborissa on myös Michigan Stadion, joka näyttää olevan ihan valtava! 

Tässä näkyy vielä paremmin, missä päin Usaa Ann Arbor sijaitsee

Kaiken tän lisäksi myös mun hostperhe vaikuttaa tosi kivalta! Perheessä on äiti, isäpuoli, isosisko joka asuu Connecticutissa ja mua pari vuotta nuoremmat pikkusisko ja pikkuveli. Heillä on myös kissa, jee! Perheen isäpuoli on suomalainen, ja asuu koko syksyn Suomessa.

Koko mun hostperhe myös osaa suomea, sillä perheen lapset ovat puoliksi suomalaisia hekin. Kieltämättä vähän yllätyin, kun kuulin, että mun Amerikan-perheessä puhutaan suomea... mutta kotona kyllä siis puhutaan englantia äidin ja sisarusten kesken, ja tietysti sitten kodin ulkopuolella saan puhua ihan vaan englantia. Joten mä oon nyt tullut siihen tulokseen, että ei tuo suomalaistausta mua haittaa. Kielen opin varmasti siitä huolimatta, ja vaikka perhe nyt tietääkin kaiken Suomesta, voin mä kertoa juttuja Suomesta ja esitellä meidän kulttuuria mun kavereille ja naapureille ja kaikille muille ihmisille Ann Arborissa. Ja muuten tää perhe vaikuttaa ihan super kivalta ja tiedän, että tullaan host sisarusten kanssa oikein hyvin toimeen :) Mistäkö mä tän tiedän? Mä olen jo tavannut mun hostperheen! Kyllä, luit oikein. Hosteilla on nimittäin kesämökki täällä Suomessa aivan mun kodin lähellä, ja he olivat siellä käymässä just äsken, ja niinpä he tulivat käymään täällä meillä tossa pari päivää sitten!! Miettikää, miten uskomaton sattuma!!! Musta oli ihan mahtavaa tavata mun perhe jo etukäteen. He olivat niin mukavia ihmisiä, että tuun varmasti viihtymään heillä!

Kaiken kaikkiaan mulla on tosi hyvä fiilis tästä. Ann Arbor kuulostaa aivan ihanalta kaupungilta. Mulla on perhe ja mun tuloa odotetaan innolla. Oon niin onnellinen siitä, että näin mukavan kuuloinen perhe on valinnut juuri minut olemaan heidän uusi "big sister". Oon niin innoissani tästä!!! Hyvää kannatti odottaa... Nyt, voitaisko jo mennä??

– Iida
TallennaTallenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti