15.10.2017

VIIME AIKOJEN KUULUMISIA

Heippa taas! Tässä postauksessa ajattelin kertoilla vähän viime aikojen kuulumisia, että mitä oon puuhaillut kun eipä ole tullut sellaista postausta hetkeen tehtyä.

Ensinnäkin Homecoming oli täällä jo pari viikkoa sitten, mutta en ole tainnut siitä kertoa mitään täällä. Homecomingiin siis kuului Spirit week, jolloin koulussa oli joka päivälle eri pukeutumisteema, mutta mä en siihen juurikaan osallistunut kun teemat oli aika vaikeita. Lauantaina oli Homecoming game eli koti-jenkkifutispeli, jonne mä menin vaihtarikavereiden kanssa. Muuten toi peli oli ihan jees, mut sillon oli vaan ihan sika kuuma päivä joten katsomossa istuminen oli aika tuskaa. Ja lisäks meidän koulu hävis ton pelin aika pahasti :-D  Mun mielestä paras osa siitä pelistä oli ehdottomasti marching band, joka esiintyi väliajalla!

Hoco game / Mian (vas.) ja Marien kanssa sushilla ennen tansseja / minä ja kaverini Franzi Saksasta / tansseissa

Sitten lauantai-iltana oli se itse Homecoming dance, jota oltiin koko viikko koulussa hehkutettu. Mulla olikin aika suuret odotukset sitä kohtaan. Täällä on tapana mennä kavereiden (tai daten jos sellanen sattuu olemaan) kanssa dinnerille ennen tansseja, ja niin mäkin tein. Mentiin Marien (Ranska) ja Mian (Uusi-Seelanti) kanssa yhteen superkivaan sushipaikkaan syömään, sen jälkeen pyörähdettiin nopeasti kaupungilla ja sieltä mentiin Mian luokse laittautumaan valmiiksi iltaa varten, jolloin meidän seuraan liittyi vielä pari muuta tyttöä koulusta. Otettiin parit kuvat ennen lähtöä, ja sit lähdettiinkin tansseihin joskus yhdeksän aikaan. Mulla ei, kuten ei monella muullakaan, ollut tosiaan paria tonne tansseihin, joten mentiin sit kaveriporukalla niinkuin monet täällä tekee.
Kuten sanoin, tanssiaiset oli vähän pettymys. Siellä oli ihan sikana ihmisiä, tosi ahdasta, tosi kuuma joten kaikki oli ihan hikisiä mikä oli aika ällöttävää, ja lisäks musiikki oli ihan sairaan kovalla ja aika huonoa. Mut oon ihan ilonen että kuitenkin menin, tulipahan koettua. Oli kiva viettää aikaa taas kavereiden kanssa. Tanssien jälkeen mentiin vielä vähäks aikaa meidän toisen vaihtarikaverin Medinan (Saksa) luokse after partyihin, missä syötiin herkkuja ja istuskeltiin nuotion ääressä, oli kyllä mukavaa :)

Tykkään aina viikonloppuaamuisin tehdä jotain ekstrahyvää aamupalaa, tässä paahtoleipää maapähkinävoilla, omenasiivuilla ja granolalla, nam! / Tossa ihan lähellä on yksi kiva luonnonpuisto, jossa oon käynyt nyt melkein joka viikonloppu kävelyllä. Välillä kiireisen arjen keskellä on ihan parasta mennä yksin kävelemään metsään ja laittaa hyvää musiikkia korville. / Uskokaa tai älkää, mä oon oikeesti alkanut tykkäämään kahvista ja oppinut juomaan sitä! Latet on mun lemppareita tällä hetkellä, etenkin toi Starbucksin Pumpkin Spice Latte, ah niin hyvää.

Tästä pyöräilen joka päivä kouluun! Taustalla näkyy Michigan Stadium, joka on ihan valtava / Tuun ehdottomasti tekemään viime viikonlopun Mackinac Islandin reissusta oman postauksensa, mutta pakko hehkuttaa sitä nyt jo vähän. Meillä oli ihan superkivaa, yhtenä iltana mm. tehtiin s'mores (keksejä joiden välissä paahdettua vaahtokarkkia ja suklaapala, nam!) ja mentiin kavereiden kanssa Lake Michiganin rantaan kuuntelemaan musiikkia kuunvalossa. Ihan parasta. / Minä ja Franzi Mackinac Islandilla <3 / Ja lisää kahvia... ostin eilen yhden laten ja se tulikin tosi nätissä mukissa, oli pakko ottaa kuva.

Pahoittelut tosiaan ettei hetkeen ole kunnollisia postauksia kuulunut, se johtuu vaan siitä ettei mulla ole oikein ollut aikaa blogille. Toisaalta hyvä kai niin. Koulussa riittää paljon työtä, mut pakko sanoo että tällä hetkellä ei vois opiskelu kovin paljon vähempää kiinnostaa... teen kyllä aina läksyt ja yritän parhaani pitääkseni arvosanat vähintään ihan okeina, mut ei siinä iltayhdeltätoista environmental sciencen tutkielmaa vääntäessä voi olla miettimättä, että nää opinnot ei tuu ikinä merkkaamaan yhtään mitään joten periaatteessa kaikki mitä teen on turhaa. Pakko myöntää että tuli ehkä valittua vähän liian vaikeita kursseja.... no, nyt ei voi enää vaihtaa joten tähän on tyydyttävä. Viikonloput on aina tosi kivoja, sillon jotenkin onnistun läksyjen teon jälkeen työntämään kaikki rasittavat koulujutut ihan täysin mielestä ja vaan nauttimaan elämästä. Aina viikonloppuisin tehään kavereiden kanssa jotain kivaa, mikä kyllä auttaa jaksamaan seuraavankin kouluviikon seuraavaa viikonloppua odotellessa.

Eipä mulla tällä kertaa muuta. Nyt mä meen tekemään jotain hyvää aamupalaa itselleni ja sen jälkeen tänään ois ohjelmassa pitkästä aikaa kuvailua, jee!! Valitettavasti myös läksyjä on ihan jäätävä kasa tehtävänä, joten seuraavaksi niiden pariin siis. Toivottavasti tykkäsitte postauksesta :) 

- Iida

2 kommenttia:

  1. Tykättiin postauksesta! Näitä on aina kiva lukea. Sulla taitaa olla kiireistä siellä, mutta mukavaa että olet saanut hyviä kavereita! Pärjäile 😘

    VastaaPoista