1.11.2017

HAPPY HALLOWEEN

Heipsaan! Täällä vietettiin Halloweenia eilen tiistaina. Mun eka oikea amerikkalainen Halloween oli tosi hauska, tässä vähän kuvia siitä! 

Ilta alkoi kurpitsojen kaivertamisella koulun jälkeen. Mulle tuli ton teossa vähän kiire, joten en lähtenyt taiteilemaan mitään sen ihmeellisempää, vaikka ei toi kyllä vaikeeta ollut! / Tässä näkyy mun asu vähän paremmin kun tossa seuraavassa kuvassa. Mun kostyymi oli ihan viime hetkellä väsätty, mut lopulta toimi oikein mainiosti! / Host siskoni ja sen kaverin kanssa trick or treat -kierrokselle lähdössä. Yleensä trick or treating on enemmän pienten lasten juttu, mutta myös jotkut nuoret menee ja niin mäkin tein, koska halusin kokea sen mitä ei Suomessa tehdä, haha. / About iltakuudesta kahdeksaan toi yks lähellä oleva katu oli aivan täynnä ihmisiä, enimmäkseen pikkulapsia mitä erikoisemmissa halloweenasuissa. Monien talojen halloweenkoristeet oli ihan sika hienoja, ja oli jotenkin sulosta kun joka talon asukkaat oli ulkona kuistilla tarjoamassa karkkia, juttelemassa ihmisten kanssa ja jotkut tarjosivat lämmintä omenaglögiä, nam. Jotenkin mukava tunnelma oli.

Kuten näkyy, koristeluihin oli panostettu ihan kunnolla. Me laitettiin Helenan kanssa meidän halloweenkoristeet vasta maanantai-iltana, mutta moniin muihin taloihin ne oli ilmaantuneet jo pari viikkoa aiemmin. Oli kyllä siistiä päästä näkemään miten innoissaan jotkut on tästä juhlasta... joulua odotellessa :)

Lähellä meidän naapurustoa oli tälläinen wall of pumpkins. Tuonne yhden muurin päälle siis ihmiset oli tuoneet itsekaiverrettuja kurpitsalyhtyjä, jotka oli toinen toistaan hienompia. Kattokaa nyt esim. tota toisen kuvan Starry Night -kurpitsaa, miten hieno!!

Ekassa kuvassa Helenan tekemä pumpkin pi :D / Trick or treatingin jälkeen joskus yhdeksältä mä lähdin käymään parin mun vaihtarikaverin, Edoardon ja Julinen sekä Julinen hostsiskon kanssa yhdessä haunted housessa (eli kummitustalossa jonka läpi kävellään) vähän matkan päässä Ypsilantissa. Sitä ennen saatiin kuulla että se paikka on yks maan parhaista eli tosi pelottava, ja voin kertoo että niin se kyllä olikin. Siellä sisällä oli siis näyttelijöitä säikyttelemässä ihmisiä, ja kaikki lavasteista ja äänitehosteista lähtien oli jotenkin tosi hyvin tehty. Mut meillä oli tosi hauskaa :D Koko sen ajan vähän huusin ja nauroin yhtä aikaa, haha. Oli kiva kun noin myöhään ei ollut yhtään jonoja, niin saatiin ihan keskenämme seikkailla siellä. Käytiin myös sellasella haunted hayride -ajelulla mikä oli tosi hauska ja kauhee kans, ja sen päätteeksi saatiin omenaglögiä ja donitseja, mmm! Kotiin mä tulin vasta joskus yhdeltätoista, minkä takia ei ihan hirveesti seuraavana aamuna kello kuudelta herätessä naurattanut, mutta oli toi kyllä niin kivaa että en kadu! :)

Kaiken kaikkiaan mulla oli tosi kiva Halloween, oli siistiä päästä kokemaan se täällä Jenkeissä ihan kunnolla juhlittuna! Toivon että tää ei jää mun ainoaksi amerikkalaiseksi Halloweeniksi. :)

- Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti