17.12.2017

WINDY CITY

Helouu! Mä kävin perjantaina parin tunnin ajomatkan päässä Chicagossa. Toi oli mun eka kerta The Windy Cityssä, ja tykästyin paikkaan heti. Tässä tulis nyt aika paljon kuvia sieltä!

Saksalainen pretzel, namm

Toi retki oli siis yhden meidän koulun saksankurssin järjestämä field trip, jonne sai tulla oppilaita muiltakin kursseilta. Melkein koko meidän koulun vaihtariporukka meni tonne retkelle ja hengattiin koko päivä yhessä, mikä oli ihan super kivaa. :) Retken pääideana oli siis mennä tollaselle saksalaiselle joulutorille keskellä Chicagoa, mutta meidän kymmenen hengen porukka kävi kiertelemässä kaupunkia ihan muutenkin, ja käytiin mm. luistelemassa.
 Meidän jengi :) (vas.) minä, Edoardo, Andrea, Mio, Juline, Marie (edessä), Maja, Franzi, Kooshan ja Matteo


Nähtiin monia hienoja taideteoksia, kuten nää liikkuvat kasvot. 
 Cloud Gate, toiselta nimeltään The Bean, ehkä Chicagon tunnetuin nähtävyys!

Meitsi ja the Bean
These people <3

The Beanin vieressä oli luistinrata, mihin mekin mentiin pariksi tunniksi luistelemaan. Jotkut meistä ei olleet koskaan ennen luistelleet!! Mä olin ihan ylivoimaisesti paras luistelija tuolla, vaikka en oikeesti oo mitenkään erityisen hyvä luistelemaan, haha. Kivaa oli.

Iloista porukkaa Michigan Avenuella :)
Käytiin jossain tälläsessä hienossa rakennuksessa, missä oli cool katto. Meni vähän ohi mikä paikka toi oli, mutta sain kivoja kuvia. 
Niin kaunista...
Käytiin kans jossain tälläsessä liikkeessä, missä oli esillä kuulemma aitoja elokuvissa käytettyjä supersankareiden asuja, ja mm. Batmanin auto.
Batman's car!

Tosi kiva reissu parhaalla porukalla. :) ihan suretti, kun piti lähteä kotiin jo samana päivänä. No,  viikon päästä alkaa joululoma, että sitä odotellessa. Mä aion viettää joulun kotona hostperheeni kanssa, ja joulun jälkeen mennään uudeksi vuodeksi New Yorkin osavaltioon tapaamaan sukulaisia. Ajetaan sinne Kanadan läpi ja matkalla käydään Niagaran putouksilla! New Yorkissa mennään käymään yhtenä päivänä myös New York Cityssä, jee!!! Oon aika innoissani :) Rakastan joulua muutenkin niin paljon, että on ihanaa kun se on ihan kohta täällä. Vähän kyllä jännityksellä odotan miten kova koti-ikävä jouluaattona iskee. Jouluun kuitenkin liittyy niin paljon tärkeitä perinteitä ja silloin yleensä vietetään aikaa koko perhe yhdessä. Hmm, täytyy virittää FaceTime valmiiksi.

Mukavaa joulunodotusta!
- Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti