2.2.2018

IHANA ARKI

Helouu! Viime viikkoina ihan tavallinen arki täällä on ollu jotenkin tosi mukavaa. On tullut tehtyä vaikka mitä kivoja juttuja - tässä vähän kuvia niistä :)


Fun fact: amerikkalaiset (varsinkin mun hostsisko) on aivan hulluna bageleihin. Useimmiten ne syödään lämpimänä tuorejuuston kanssa. On ne kyllä aika hyviä, pakko myöntää... // Siis voidaanko puhua hetki amerikkalaisista leffateattereista. Ne todellakin lyö suomalaiset vastaavat aivan 100-0. Täällä leffateattereiden penkit on enemmänkin sellasia mukavia isoja nojatuoleja, missä on tosi paljon tilaa, jalat saa nostettua ylös, jne. Leffaan saa tuoda mitä syötävää mitä ikinä haluaa ja leffateattereissa myös myydään vaikka mitä pizzaa, pirtelöitä, ranskalaisia - aika paljon muutakin kuin pelkkää popkornia. Ja, mikä parasta: leffaliput maksaa ainakin puolet vähemmän kuin Suomessa, vaan 8 dollaria!! I love America. // Franzin kanssa WholeFoodsissa joku päivä koulun jälkeen. // Pari viikkoo sitten oli YFU:n puolivuosivalmennus, johon tuli kaikki tän lähialueen Yfun vaihtarit. Oli tosi kiva nähä kaikkia ja jutella miten kaikilla on mennyt tää eka puolikas vuodesta. Muuten toi valmennus oli aika tylsä, ja ihan sairaan pitkä. Ihan hullua muuten aatella, että nyt mun vaihdosta on vähemmän jäljellä kuin edessä! Niin se aika vaan rientää... huhhuh!

Joku päivä shoppailemassa mallissa. Toi huivi oli mun makuun vähän liian lyhyt, mut niin kivan värinen, että melkein ostin sen silti. Mut en kuitenkaan ostanut. Ois ehkä pitäny. // Mun arkiaamujen vakkariaamupala: mysliä maidolla ja banaanilla. // Uusin kahvilasuosikki: Fred's. Terveellistä, nätin näköstä ja ihan sairaan hyvää ruokaa. Ja saa kivoja ig-kuviakin, haha. Oon käynyt tuolla viimesen kolmen viikon aikana varmaan kolmesti. Vikassa kuvassa ollaan Mion (Japani), Marien (Ranska) ja Julinen (Saksa) kanssa juurikin tässä samaisessa kahvilassa. :)

Oon viimeaikoina innostunut tosi paljon äänikirjoista. Kaikki bussi- ja kävelymatkat menee paljon nopeammin, kun on jotain mielenkiintosta kuunneltavaa. Kuuntelen noita puhelimesta Bookbeat-sovelluksen kautta! Tällä hetkellä menossa on Lilly Singhin How to Be A Bawse. // Ann Arbor on näyttänyt viimeaikoina oikein erityisen nätiltä <3 En tuu ikinä kyllästymään siihen. // Oon himoinnut ihan sairaan paljon tällästä baker boy -hattua nyt jo vähän aikaa. En tiiä raaskinko ostaa kuitenkaan, mut haluaisin niin kovasti!! // Lounaalla keskustassa yhden koepäivän jälkeen. Viime viikolla oli tosiaan finalsit ja ne oli kivasti silleen niinkuin Suomessakin koeviikoilla, eli kokeiden lisäksi ei ollut muuta koulua. Mulla ne kokeet meni ihan jees, olin suurimpaan osaan ihan tyytyväinen siihen nähden etten ollut lukenut niihin (mun mittapuulla) kovinkaan paljon!

Viime viikonloppu oli toisaalta super kiva ja toisaalta vähän haikea. Meidän vaihtariporukasta lähti kolme vaihtaria nyt kotiin, kun ne oli täällä vaan yhden lukukauden. Perjantaina mentiin sit porukalla keilaamaan ja illalla leffaan kattomaan The Maze Runner 3, joka oli muuten tosi hyvä ja ihan sairaan jännittävä haha. Oli ihanaa viettää vielä yks ilta koko porukalla yhessä, meillä oli tosi hauskaa. // Sitä seuraavana päivänä lauantaina oli koulun Talent shown eli FutureStarsin finaali mitä mentiin kattomaan. Pakko sanoo että tää talentshow oli jotain aivan täysin eri luokkaa kuin jotkut suomikoulujen cringet yläasteen "talent showt". Täällä noi esitykset oli oikeesti toinen toistaan upeampia laulu- ja tanssiesityksia valotehosteineen, taustatanssijoineen ja lavasteineen kaikkineen, ja esiintyjät aivan kuin jostain Idolsista. Ei epäilystäkään, etteikö ne kaikki olis todellakin future stars! Oli tosi siistiä nähdä se. Sinä iltana sit näin mun hyvää kaveria Julinea viimestä kertaa kun se lähti maanantaina takas Saksaan, ja oli kyllä lievästi sanottuna hieman haikeutta ilmassa. Tulee niin ikävä :( Onneks Berliini ei kuitenkaan oo kun parin tunnin lentomatkan päässä... 

Oon viimeaikoina käynyt pitkästä aikaa kuvaamassa kavereiden kanssa, mistä oon tosi ilonen. En tiiä miten se jäi vähän taka-alalle sillon syksyllä, mut nyt oon pitäny jo monet kuvaukset putkeen viimesen kahen viikon sisällä ja ollaan saatu tosi kivoja kuvia aikaan!! Jee, tätä oli ikävä :) // Meillä alkoi toinen semesteri viime maanantaina ja mulla vaihtui lukkari vähän; nyt mulla on ekalla tunnilla joogaa, tokalla health & wellness, ja kuudennella personal fitness, muuten aineet pysy samana. Oon noista uusista kursseista tosi innoissani, ne vaikuttaa paljon kivemmilta kun edelliset. Etenkin toi jooga heti ekalla tunnilla, ihanan rauhallinen aloitus aamuun. // Talot täällä mun asuinalueella on niiiin nättejä, etenkin auringolaskun aikaan <3 // Tänään menin perjantain kunniaksi testaamaan uuden söpön kahvilan keskustassa. Tykästyin.

Siinä pieni life update näin helmikuun alkajaisiksi. Ihan perusarkea, mutta tosi mukavaa sellasta. Nyt oon viimeinkin joulun jälkeen myös löytänyt treeni-intoni uudelleen ja se on antanut ihan huomattavasti lisäenergiaa arkeen, jee :) käyn siis salilla noin kolme kertaa viikossa. Tällä hetkellä oon tosi innostunut tulevasta keväästä. Mulla on tunne, että se tuo tullessaan vaikka mitä ihania ja siistejä juttuja - en malta odottaa... Oon niin iloinen, että päätin tulla tänne koko vuodeksi, koska muuten olis tuntunut, että asiat jäis ihan kesken. Nythän mä vasta oon tästä alkamassa nauttia eniten... Ylipäätään mulla on viimeaikoina ollut tosi hyvä fiilis elämästä. Ehkä se on ton lisääntyvän kevätauringon syytä. :)

Ensi kertaan!
- Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti