28.4.2018

HUHTIKUUN HULINAA

Heippa kaikki! En olekaan vähään aikaan tehnyt puhelinkuvapostausta, joten tässä nyt kasa kuvia koko huhtikuun ajalta! :)

Tennis ja koulu on täyttänyt mun arkipäivät nyt huhtikuussa, ja tykkään siitä tosi paljon! Meidän tennistiimi on tosi mukava ja vaikka en ollut koskaan ennen pelannut tennistä, oon jo nyt parin viikon aikana kehittynyt tosi paljon ja päässyt pelaamaan parissa kisoissakin! Oon hurahtanut tennikseen ihan täysin ja koko ajan tekisi mieli vaan harjoitella lisää ja lisää :) Harkat on joka päivä koulun jälkeen, joten on sitä aika paljon tullut tehtyäkin. 

Kaupungilla yks päivä / Ihana auringonlasku. Kesän tulon voi ihan tuntea... / Maistoin tässä yks päivä mun kiinalaisen kaverin yllyttämänä bubble teetä, ja se oli kyllä oudoin asia mitä oon täällä ollessani maistanut. Siinä oli siis kai teetä ja maitoa ja sit jotain todella outoja pieniä "palloja", ei mitään hajua mistä ne oli tehty. En oo ihan varma tykkäsinkö :D / Tein viime sunnuntaina jo läksyjä ulkona auringosta nauttien.

Viimeinen YFU:n orientaatio oli pari viikkoa sitten. Siellä puhuttiin paljon kotiinpaluusta ja takaisin omaan kotimaahan sopeutumisesta ja kaikkeen siihen liittyvästä. Tuolla sen taas tajusi, miten nopeasti aika on mennyt. Ihan kohta mä jo istun Jyväskylän-kotini keittiössä ja mietin, kävinkö mä siellä Usassa ollenkaan vai oliko se vaan unta :D Tähän liittyy tosi paljon sekalaisia ajatuksia (kirjoitin siitä jo mm. täällä), mutta onneks mulla on kaikki mun vaihtarikaverit tukena jotka on ihan samassa tilanteessa - aina on joku joka ymmärtää. :) / Oon käynyt jonkin verran kuvailemassa ulkona nyt kun kevät on viimeinkin tullut. Tuntuu ihanalta, että nyt pääsee pyöräilemään ja voi olla ulkona ilman takkia - kyllä tätä on odotettukin!


Eilen perjantaina oli meidän futisjengin viimeinen peli! En ookaan tainnut täällä blogin puolella koskaan mainita tästä mitään, mutta oon siis ollut paikallisen YFU:n yhteen kokoamassa futisjengissä mukana jostain marraskuusta asti. Meidän tiimissä on sekä Yfun vaihtareita että myös paikallisia. Melkein joka perjantai- tai lauantai-ilta on tullut vietettyä tuolla yhdellä hallilla pelaamassa. En tätä ennen ollut koskaan tykännyt jalkapallosta, mutta tänä aikana tykästyin siihen oikeasti ja myös kehityin tosi paljon pelaajana. Eilen mentiin ennen viimeistä peliä parin meidän tiimin tyttöjen kanssa jätskille ja sen jälkeen pelaamaan. Peli meni aika hyvin, vaikka hävittiin 2-3. Oli niin kivaa! Tätä tulee ikävä :') 

Tällästä tällä kertaa. Mitään kovin ihmeellistä ei ole viime aikoina tapahtunut, mutta se ei haittaa, koska tykkään ihan tavallisesta arjestani. Kohta onkin sitten jo toukokuu ja koulun loppu lähestyy. Sitä ennen on vielä kuitenkin kaikkea kivaa tulossa, kuten prom ja yksi YFU:n Chicagon reissu. Onneksi on vielä pari kuukautta jäljellä!

See ya :)
-Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti