2.4.2018

SPRING BREAK

Moikka! Ihan huomaamatta koko maaliskuu hujahti ohi enkä kerennyt tehdä kuin yhden blogipostauksen. Tai no, olisin mä kerennyt, mutta ei ollut oikein mitään ideoita mistä kirjoittaisin. Maaliskuussa ei siis tapahtunut juuri mitään kovin ihmeellistä, ihan tavallista arkea vaan (mutta mukavaa sellaista). Tänne on nyt tullut ihan täysin kevät, lumet on sulaneet ja aurinko paistaa koko ajan lämpimämmin, ja se on ihanaa.

Viime viikolla mulla oli spring break, eli viikon loma koulusta. Ekat neljä päivää mun lomasta oli aika tosi tylsiä enkä tehnyt oikeastaan mitään, koska melkein kaikki kaverit oli jossain muualla lomanvietossa eikä mulla ollut mitään tekemistä. Tuli sitten katsottua melkein yksi kokonainen kausi The Officea Netflixistä (oon aivan koukussa siihen). Mutta sitten keskiviikkona sain mun siskon Annan Texasista tänne mun luo kylään loppulomaksi, mikä oli ihanaa!! Oli ihan hassua miten erilaisiksi mm. meidän englannin aksentit oli muuttuneet 8 kuukauden aikana :) Meillä oli tosi kivat viisi päivää täällä Ann Arborissa, tämä kun on niin kiva kaupunki. Tässä vähän kuvia siitä mitä tehtiin!

Twins reunited!

 Mm. nämä kuvat otettiin yhdessä mun lempikahvilassa. 

Me molemmat tykätään ottaa kuvia tosi paljon, joten tuli sitten pidettyä aika monet spontaanit kuvaukset noiden muutaman päivän aikana. Kuvattiin niin kahvilassa, sivukaduilla, mun huoneessa kuin meidän kuistillakin.....:D spontaanit kuvaussessiot on parhaita, haha. Sen lisäks käytiin kahvilla, pyörittiin keskustassa, naurettiin, syötiin, käytiin leffassa ja saunottiin, jne! 
Perjantaina mun aluevalvoja vei mut ja Annan yhteen taidemuseoon ja syömään kivaan ravintolaan täällä Ann Arborissa. Se oli tosi kiva!!


@Zingerman's cafe


Anna otti turistina niin paljon kivoja kuvia tuolta keskustasta, että mullekin tuli sellanen olo että pitäis nyt mennä joku päivä sinne vaan ottamaan vähän kuvia ihan muuten vaan. Ei vaan tuu tollasta mieleen, kun siellä käy melkein joka päivä, vaikka siellä onkin aina niin nättiä. 

Täällä oli osan ajasta aika pilvistä ja sateista, mutta viimeisinä päivinä aurinkokin tuli esiin ja Ann Arbor näytti parhaat puolensa. :) Tää kaupunki on siitä ihana, että esim. keskustassa on kaikki ihan lähellä ja täällä on tosi helppo liikkua ympäriinsä ilman autoakin, joten saatiin aika paljon kaikkea kivaa tehtyä.Nää kuvat otettiin muuten meidän kuistilla oven edessä :D Ei sitä aina tarvii mitään superhienoa kuvauspaikkaa...Vikana aamuna käytiin sunnuntaibrunssilla, tai oikeastaan vohveleilla yhdessä kahvilassa jossa mä olin jo pitkään halunnut käydä. Oli niiiin hyvää...

Sunnuntaiaamuna eli pääsiäisenä pääsiäispupu oli tuonut kaikille meille lapsille korit täynnä suklaata ja kaikkee muuta kivaa, vähän niinkuin jouluna oli ne joulusukat. En edes tiennyt että täällä on tollanen tapa, joten se oli hauska yllätys! :D

Kevätloma oli mukava mutta nyt on kyllä myös tosi kiva olla takas koulussa. Tänään, eli ekana päivänä loman jälkeen, oli ihana nähdä kaikki kaverit viikon jälkeen ja opettajatkin oli vielä hyvällä tuulella eikä tullut mitään läksyjä. Kerrankin paluu arkeen ei tuntunut yhtään ankealta. :)

No joo, tällästä tällä kertaa. Toivottavasti tykkäsitte postauksesta! Koitan olla vähän aktiivisempi tämän blogin kanssa nyt huhtikuussa. Voisin vaikka kirjotella tässä joku päivä taas vähän fiiliksiä ylös.
Kivaa viikkoa kaikille! :)

- Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti