26.5.2018

PROM 2018

Hei kaikki! Mulla oli viime viikon perjantaina kauan odotettu prom. Silloin samana päivänä oli myös senior skip day, eli en mennyt kouluun. Aamupäivällä kävin kampaajalla laittamassa hiukset ja meikkasin itse, ja sit mentiin mun prom porukan kanssa mun kaverille ottamaan kuvia ennen promia. Menin siis promiin kavereiden kanssa porukalla, eikä meistä (melkein) kellään ollut deittejä.


Itse prom oli Michigan Stadiumilla (tai sitä ympäröivissä juhlatiloissa). Dinner was included ja se oli ihan jees, mutta ei mitenkään kovin hieno (kuten koululta voi odottaakin). Käytiin kans ottamassa lisää kuvia siellä stadionin kentällä. Michigan Stadium on niin hieno paikka varsikin illalla... Prom oli ihan siisti, mut mun mielestä vähän yliarvostettu ja -hehkutettu. Se miten paljon rahaa jotkut käytti tohon yhteen iltaan oli aika hullua (mä siis löysin mun mekon yhdestä prom dress salesta poikkeuksellisesti vain 25 dollarilla, mut pelkkä se lippu promiin maksoi tosiaan 65 dollaria)... jos  multa kysytään, niin ei se ehkä ihan sen arvoinen ilta ollut, mut siisti kokemus kuitenkin.


My girls!

Promissa oli tietty kans tällänen photo booth jossa käytiin ottamassa kuvia :D 

Tanssien jälkeen kun kaverit meni vielä juhlimaan, mä menin kotiin nukkumaan, koska sitä seuraavana aamuna lähdin aikaisin aamulla kolmen päivän matkalle Chicagoon YFU:n vaihtareiden kanssa. Mutta siitä lisää ensi postauksessa!

- Iida 

2 kommenttia:

 1. Mulla on prom kesäkuussa, ja meiän lippu maksoi 110 (kanadan) dollaria... Toivon, että siihen ois panostettu kunnolla, kun toi on kyllä aika kirpaiseva hinta. Oh well, once in a lifetime juttu.
  Anyways, hyvää loppuvaihtoa! Aika kuluu luvattoman nopeasti... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, no toi on jo kyllä aika paljon! Toivottavasti on sit hyvin järjestetty :)
   Kiitos, samoin sulle!!

   Poista